Φτιάχνοντας μαξιλαράκια για το καθιστικό!


Τα μαξιλάρια είναι απο τα πιο σημαντικά διακοσμητικά στοιχεία για να αναδείξετε τον καναπέ  ή την πολυθρόνα σας.Μαξιλαράκια σε διαφορετικά μεγέθη και υφάσματα που να ταιριάζουν, μεταξύ τους είναι μια ιδανική λύση για να κάθεστε πιο αναπαυτικά αλλά και να είναι πιο αναβαθισμένη αισθητικά.Αυτές τις ημέρες,αγόρασα δύο διαφορετικές υφές υφασμάτων στο μισό μέτρο το καθένα(διπλόφαρδο)για να φτιάξω μαξιλαράκια σε μια αγαπημένη μου φίλη την Νατάσσα.Το σαλόνι της έχει τα χρώματα του τυρκουάζ καφέ και θέλοντας να τα φωτίσω περισσότερο με λάμψη,επέλεξα χρώματα μέσα απο την χρωματική παλέτα του Τυρκουάζ.
Τα μεγέθη είναι 40 επι 40 και 50 επι 50.Το σύνολο τους είναι 6 τεμάχια για να σκορπιστούν,με άνεση στον καναπέ.Αφού τα τελείωσα περίσσεψε ύφασμα όπου το πέρασα σ'ένα τελάρο μικρό μόνο και μόνο για μια μικρή πινελιά για να τοποθετηθεί οπουδήποτε.Επίσης είχα ύφασμα απο  βελούδο, σε χρώμα που ταίριαζε με τα υφάσματα και έτσι έφτιαξα, ένα κουτί που είχα απο (πουράκια σοκολάτας).
Έκοψα το ύφασμα στο μέγεθος του κουτιού και το κόλλησα με το πιστολάκια σιλικόνης.Στη συνέχεια στο στόμιο του κουτιού κόλλησα και μια μαύρη βελούδινη κορδέλα δαντέλας.
Γέμισα το βελούδινο κουτί με Χριστουγεννιάτικες  μπάλλες και μικρά φωτάκια μπαταρίας,για να μεταφέρεται με ευκολία οπουδήποτε.Κάπως έτσι έκανα μια μικρή σύνθεση για να μπορέσει η φίλη μου να διακοσμήσει στο δικό της χώρο.Τα διακοσμητικά μαξιλάρια γενικότερα σε χώρους όπως το καθιστικό,οι μπερζέρες ,είναι απο τις πιο εύκολες διακοσμητικές παρεμβάσεις και αλλαγές που μπορείτε ν'ανανεώσετε ή ν'αναδείξετε τον δικό σας χώρο!


Σχόλια

  1. Καταπληκτικά χρώματα Μαρία μου, τα μαξιλάρια σου είναι υπέροχα. Ευχάριστη πινελιά και το μικρό σου τελάρο και το βελούδινο κουτάκι. Πολλά φιλιά<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη η επιλογή των υφασμάτων Μαρία και τα μαξιλάρια σου τέλεια! Η ιδέα σου για το τελαράκι με ξετρέλανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου