Πρακτικό και όμορφο σπίτι!

Το υπνοδωμάτιό σας, το καταφύγιό σας, ο ιδιωτικός σας χώρος... Ασχοληθείτε με τη διακόσμησή του, αφιερώνοντας το χρόνο, την αγάπη και το μεράκι που του αξίζει...
Ένα καταπληκτικό υπνοδωμάτιο είναι ένα μέρος για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε, ένα καλαίσθητο και ήσυχο καταφύγιο που είναι τόσο ευέλικτο όσο και φιλόξενο. 
Καθαρές γραμμές και ουδέτεροι τόνοι  θα αντισταθμιστούν με φωτεινά χρώματα. Ακόμα κι αν τα φωτεινά χρώματα ενθαρρύνονται η γενική αίσθηση του δωματίου πρέπει να το κάνει άνετο και φιλόξενο.
Ενα απλό αλλά ιδιαίτερα όμορφο "κακτοειδές φυτό"θα στολίσε τον χώρο σας!
 Το στυλ διακόσμησης  χαρακτηρίζεται από την απλότητα, και απαλότητα των γραμμών, καθώς και την ψυχρότητα των χρωμάτων.


Ο καλλίτερος τρόπος για να αναδείξετε την τραπεζαρία σας είναι να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό φυσικό  φωτιστικό με κεριά πάνω από το τραπέζι. Εκτός από το να φωτίζει το χώρο και τα γεύματά σας θα αναδείξει και την τραπεζαρία σας. 
 Πρακτικές και μοντέρνες κουζίνες , για ένα πιο άνετο και όμορφο σπίτι.
Ενα γραφείο σε απλές γραμμές και φωτεινά χρώματα για τις ώρες της μελέτη σας.
Προτιμάμε κουζίνες ανοιχτές, σε χώρο ενιαίο με την τραπεζαρία. Χώρο τόσο για ξεκούραση και απόλαυση ενός καφέ, όσο και χώρο για δουλειά, για το καθημερινό φαγητό κι όχι μόνο!


Σχόλια

  1. Πολυ καλές οι ιδεες σου και οι επιλογές σου. Και η κουζινα στο τελος ονειρο. Και η τραπεζαρία μπροστά στο τζάκι ... Αχ εμεις θα αποκτήσουμε ποτε το σπιτι των ονείρων μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου