Βιβλιοθήκες και ράφια σε μοντέρνα γραμμή!

Οι βιβλιοθήκες ή τα ράφια τοίχου,αποτελούν λύσεις για τον χώρο στο στο σπίτι. Μπορείτε να κάνετε μοναδικούς συνδυασμούς με ράφια του τοίχου και βιβλιοθήκες,για να  βάλετε σε τάξη τα βιβλία ,ή τ'αντικείμενα σας και να δώσετε ένα ιδιαίτερο στυλ στο χώρο σας.Τοποθετείστε διαφορετικά αντικείμενα και μικρά ή μεγάλα βάζα για να αναδείξετε το προσωπικό σας γούστο στη διακόσμηση.Παρόλα αυτά, επειδή συχνά ο χώρος είναι περιορισμένος ή το στυλ του χώρου πιο λιτό και minimal υπάρχουν υπέροχες προτάσεις με βιβλιοθήκες (και ράφια) για μικρά ή/και μεγαλύτερα σπίτια.
Η ξύλινη βιβλιοθήκη αποτελεί σταθερή αξία και δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο υλικό. Βάλτε μία λιτή ξύλινη σύνθεση από ράφια σε μια γωνιά,τοποθετώντας δικά σας προσωπικά αντικείμενα(συλλογή).

Όμορφα ράφια και βιβλιοθήκες στον χώρο ,συνθέτουν μια μοντέρνα γραμμή διακόσμησης.

Κάντε μία όμορφη κατασκευή στην γωνία όπου είναι ο καναπές. Εξοικονομείτε χώρο και δημιουργείτε επιπλέον επιφάνειες για διακοσμητικά είδη.
Η βιβλιοθήκη είναι το έπιπλο που θα δώσει στυλ και ταυτότητα στο χώρο σας. Έξυπνα τοποθετημένα σχήματα μπορούν να κάνουν ένα αποτέλεσμα «έργο τέχνης»

Οι μεγάλες παλιές βιβλιοθήκες που έπιαναν αρκετό χώρο,έχουν αντικατασταθεί πλέον από απλά γεωμετρικά ράφια.
Στην σωστή τοποθέτηση μιας βιβλιοθήκης,πρέπει να βρείτε το κατάλληλο σημείο. Είναι θέσεις – σημεία που μπορούν να σας βοηθήσουν στις μικρές λεπτομέρειες διακόσμησης του χώρου σας. 
Τοποθετείστε τα βιβλία σας,στη βιβλιοθήκη η οποία μπορεί να είναι μεταλλική ή ξύλινη κατασκευή.Μερικές φορές χρησιμοποιούνται συνδυασμένα ράφια που αποτελούνται απο δύο υλικά.


 Τα ράφια δεν τα χρησιμοποιούμε μόνο για να κρατούν τα βιβλία, είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ του σπιτιού .Γ'αυτό η επιλογή των διακοσμητικών στοιχείων να είναι ανάλογη με την διακόσμηση του χώρου.

 Γενικά πρέπει να έχουμε ίσιες γραμμές που να μας δημιουργούν καθαρά σχήματα και εικόνες.

Οι δύο σύνθετες φωτογραφίες μας αποδεικνύουν ότι ένα απλό σχέδιο,βιβλιοθήκης μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακό και χρηστικό. 
Τελικά οι βιβλιοθήκες και ράφια τοίχου είναι μια επιλογή που θα κάνετε για να δώσετε ένα μοντέρνο ύφος διακόσμησης στο σπίτι σας!

Σχόλια

  1. Πολύ όμορφα σχέδια και λατρεύω τις βιβλιοθήκες. Αλλά αυτά τα σχέδια μ'αρέσουν πολύ...
    Καλή συνέχεια Μαρία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου