20 plus νέες ιδέες διακόσμησης για παιδικά και νεανικά γραφεία!

Πλησιάζοντας πρός το τέλος του καλοκαιριού,έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να καλοσορίσουμε την σχολική περίοδο.
Οπως γνωρίζετε δεν απέχει και πολύ.Έτσι κάποιες προετοιμασίες,αγορές ή ανανεώσεις για τα γραφεία στο σπίτι, θα πρέπει πρώτα να  κάνετε ένα έλεγχο και να δείτε τι χρειάζεστε.
Γιατί είμαι σίγουρη,ότι όλο και κάποια νέα αγορά θα κάνετε, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο καθένας.Τα γραφεία στο σπίτι είναι απο τα πιο σημαντικά έπιπλα,εφ'όσον υπάρχουν παιδιά που πηγαίνουν σχολεία.Γι'αυτο το λόγο το γραφείο χρειάζεται μια αρμονική δόση προσωπικότητας. Αν είναι αγόρι θα επιλέξει με την δικιά σας βοήθεια τα προσωπικά αντικείμενα για το γραφείο του, που θα  κάνει τον χώρο άνετο και οικείο.Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά ή οι έφηβοι θα περνάνε πιο ευχάριστα τον χρόνο τους στο γραφείο.Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα κορίτσια ιδίως αν είναι σε μικρή ηλικία.Πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά, σκεφτείτε τα αντικείμενα που πρέπει να αποθηκεύσετε.Είναι σημαντικό ν'απελευθερώσετε χώρο,ιδίως αν είναι μικρός και να αφήσετε ότι χρειάζεται για την νέα σχολική περίοδο.Μόλις οργανωθείτε ξεκινήσετε να ψάχνετε τι σας κάνει και τι ακριβώς θέλετε,ανάλογα με το οικονομικό πακέτο που διαθέτετε. 
 Ψάξτε για αντικείμενα που ταιριάζουν, τις διαστάσεις του δωματίου και την αισθητική σας.

Επιλέξτε γραφεία, βιβλιοθήκες,ράφια τοίχου,τραπεζάκια και την κατάλληλη καρέκλα που να είναι άνετη και να  έχει το σωστό ύψος,για να παρέχει τη σωστή στήριξη πλάτης και βραχιόνων για το είδος της εργασίας που θα κάνετε.

Αν ο χώρος σας είναι μικρός τοποθετήστε μερικά ραφάκια στον τοίχο που βρίσκεται πάνω ακριβώς από το γραφείο. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να ακουμπάτε σε αυτά ότι θέλετε.

 Γενικά, είναι σημαντικό να έχετε έντονο φως σε ένα γραφείο, διότι σας βοηθάει να παραμένετε σε εγρήγορση και συγκεντρωμένοι στην εργασία σας. Η επιτραπέζια λάμπα είναι απαραίτητη σε ένα χώρο μελέτης.

Η σωστή επιλογή των χρωμάτων για το γραφείο είναι το πιο ισχυρό εργαλείο σας. Ένα φρεσκάρισμα στο χώρο αν κρίνετε ότι είναι απαραίτητο είναι ο καλύτερος τρόπος να για να ανανεώσετε ένα χώρο. Επιλέξτε ένα χρώμα που σας αρέσει, και στη συνέχεια επιλέξτε χρωματικές πινελιές σε διάφορα διακοσμητικά του γραφείου.

Το γραφείο στο σπίτι θα πρέπει να λειτουργεί με ιδανικές συνθήκες, ώστε να μη σας δημιουργεί ένταση και άγχος.Ο κατάλληλος φωτισμός και η ιδανική θερμοκρασία παίζουν ρόλο για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην απόδοση της μελέτης των μαθημάτων.Η πηγή φωτός θα πρέπει να βρίσκεται μπροστά σας, αν βρίσκεται πίσω σας θα δημιουργούνται αντανακλάσεις στην επιφάνεια εργασίας σας.

Γραφεία για υπολογιστές,Arch,slim,vintage,edge white και τόσα άλλα θα βρείτε στα καταστήματα,κάνοντας μια έρευνα για να αποφασίσετε το ιδανικό έπιπλο γραφείου για τον δικό σας χώρο.Ξύλινες ή μεταλλικές βάσεις δένουν αρμονικά με τις εξ'ισου ανάλογες επιφάνειες και αποτελούν τα ιδανικά πρακτικά συναρμολογούμενα έπιπλα γραφείου που μ'ευκολία τοποθετούνται σ'οποιοδήποτε χώρο.

 Εάν το δωμάτιο ή ο χώρος είναι μικρός, χρησιμοποιήστε ράφια με παρόμοιο χρώμα με τον τοίχο και όχι χρώματα που κάνουν αντίθεση.

Τοποθετήστε υλικά αλληλογραφίας σε ένα συρτάρι που χωρίζεται σε τμήματα για να βρίσκετε εύκολα ότι χρειάζεστε. Ο συνδυασμός ανοιχτών ραφιών και συρταριών παρέχει όλα τα απαραίτητα

Αποφύγετε τα σκούρα, τα ζωντανά και τα έντονα χρώματα από τους τοίχους, ειδικά αν σκοπεύετε να περνάτε πολλές ώρες σε αυτό το δωμάτιο. Θα διαπιστώσετε, π.χ., ότι το σπασμένο λευκό, τα πράσινα και τα απαλά γαλάζια είναι άριστες επιλογές για τη διακόσμηση του γραφείου.
Μην φοβάστε να προσθέσετε μια στο δωμάτιο υφάσματα, χαλιά και μαξιλάρια. Διακοσμήστε τους τοίχους με ραφάκια και μικροαντικείμενα. Αυτά τα μικρά αισθητικά κομμάτια είναι οι τέλειες προσθήκες για τα ράφια σας.


Είναι σημαντικό να αποφύγετε την ακαταστασία. Διατηρείτε τα πράγματα που χρειάζεστε πιο συχνά σε κοντινή απόσταση και αποθηκεύστε αντικείμενα που χρησιμοποιείτε σπάνια στα πιο πάνω ράφια.
Αν δεν σας αποσπά την προσοχή όταν δουλεύετε μπορείτε να γεμίσετε τον τοίχο απέναντι από το γραφείο σας με όσο πιο πολλά κάδρα μπορείτε.


Σετ επίπλωσης και μεμονωμένα έπιπλα για παιδικά, εφηβικά και νεανικά δωμάτια, όπως κρεβάτια, γραφεία, βιβλιοθήκες, , ράφια και έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις, είναι ένα τρόπος ιδανικός για ένα ολοκληρωμένο δωμάτιο. 

Πολυσύνθετα γραφεία,λιτά και πρακτικά στο σχεδιασμό τους γίνονται,τα ιδανικά έπιπλα για την διακόσμηση του δωματίου. 

Χρώμα,θετική διάθεση έκρηξη χρωμάτων με ενέργεια για ένα γραφείο που αποδίδει μια ενέργεια και δυναμική  που τρελαίνει τα παιδιά, είναι εξίσου απαράμιλλα σε λειτουργικότητα, εργονομία και ποιότητα κατασκευής. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να αποκτάτε για το παιδί σας το γραφείο των ονείρων του. .
Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεστε τις κατάλληλες ιδέες. Απλές, εύκολες, οικονομικές και δημιουργικές προτάσεις, για να έχετε ένα άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα!


Σχόλια

  1. Υπεροχες ιδέες Μαρια μου!!
    Χρονια πολλα!Πολυχρονη!Σου εύχομαι τα καλυτερα!!
    Καλα να περασεις σήμερα!Πολλα φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου