Διακόσμηση με κάδρα( θέμα τα φυτά) στον χώρο σας!

Μήπως ψάχνετε να διακοσμήσετε με κάδρα και κορνίζες με θέμα τα φυτά;Μήπως θέλετε να συμπληρώσετε στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας και άλλα φυτά σε κάδρα;.Αν ναί τότε σας δίνω μοντέρνες και εύκολες  λύσεις για την σωστή τοποθέτηση τους.Πολλοί απο εσας αγαπάτε την τα κάδρα με θέματα που σας αρέσουν και σας απασχολεί ο τρόπος, πώς μπορείτε  να τα αναδείξετε βάζοντάς τα στο σπίτι σας. Μερικές φορές ο χώρος μπορεί να μη δημιουργεί συνθήκες ευνοϊκές για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με κάδρα. Ο παραδοσιακός τρόπος είναι να τα  κρεμάτε και πιθανώς να χαλάτε άθελα σας και την επιφάνεια του τοίχου με τα καρφώματα.(μου έχει συμβεί πολλές φορές)γι'αυτό και το τονίζω. Άλλωστε, απαιτεί μεγάλες επιφάνειες... προς κάλυψη.Μια πιο μοντέρνα και φρέσκια προσέγγιση για να στήσετε τα κάδρα σας στον τοίχο είναι να τα ακουμπάτε απλά στον τοίχο.Πάνω απο  την ραφιέρα ή την βιβλιοθήκη τοποθετήστε κάδρα με θέμα τα φυτά σε διαφορετικά σχήματα και χρώματα.
Μια πολύ μοντέρνα και minimal,άποψη είναι η διακόσμηση,ενός μπουφέ μ'ενα παχύφυτο και ένα μεγάλο καδρο στον τοίχο ακουμπώντας το.  

Σε απλή γραμμή με βολικά συρτάρια και σε γήινα χρώματα είναι η συρταριέρα που μπορείτε να την επιλέξετε αφού είναι μια σύγχρονη εκδοχή που εύκολα θα διακοσμήσετε στον χώρο σας.Τα τρία συμμετρικά κάδρα θ'αναδείξουν τον χώρο,και όλο το σύνολο.

 • Έχετε δύο κάδρα που θέλετε να διακοσμήσετε, αλλά μόνο έναν τοίχο; Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα κρεμάσετε συμμετρικά. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή και αναπάντεχη σύνθεση τοποθετώντας τα κάδρα σας σε διαφορετικά ύψη και διαφορετικές κορνίζες. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσετε στο χώρο σας μοντέρνο αέρα.

 • Τοποθετήστε πίνακες διαφορετικών διαστάσεων σε κορνίζες με το ίδιο μέγεθος για ένα ισορροπημένο κι ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Δημιουργήστε μια ξεχωριστή και αναπάντεχη σύνθεση τοποθετώντας τα κάδρα σας σε διαφορετικά ύψη και διαφορετικές κορνίζες 


Ένα εντυπωσιακό έπιπλο με μια μοντέρνα δυναμική γίνεται το σημείο όπου θα διακοσμήσετε κάδρα και εξωτικά λουλούδια στο βάζο σας για ένα πολύ εντυπωσιακό και όμορφο αποτέλεσμα.


Συην πολυσύνθετη ραφιέρα ότι πιο όμορφο και απολ΄είναι η σωστή τοποθέτηση στις κορνίζες πάλι με θέμα τα φυτά.  Διακοσμήσετε τα κάδρα σας τοποθετώντας τα με διαφορετικούς τρόπους: μαζέψτε τα μισά σε μία γωνιά, κρεμάστε 2-3 στον τοίχο πάνω από ή δίπλα απο το έπιπλο και απλά  ακουμπήστε τα.Η διακόσμηση του χώρου σας θα γίνει οπτικά πιο ενδιαφέρουσα ενώ θα του δώσετε βάθος αλλά και παιχνιδιάρικο και cool ύφος!
Φύλλα  απο μπανανιές και παχύφυτα γίνονται έργα τέχνης για την τοποθέτηση τους σε σημεία και έπιπλα που εσείς θα επιλέξετε.

Σχόλια

 1. Πολύ ωραίες ιδέες Μαρία. Μ'αρέσει και εμένα να ακουμπώ απλά τα κάδρα σε έπιπλα. Αλλά μην νομίζεις μια και αγαπώ τη ζωγραφική οι τοίχοι μου έχουν πίνακες ζωγραφικής οπότε για να αλλάξουν θέση μόνο μετά από βάψιμο τοίχου συμβαίνει. Γιατί τα αλλάζω κάθε φορά που βάφω το σπίτι ...
  Σ'ευχαριστούμε γι αυτές τις ομορφιές που αναγεννούν την ατμόσφαιρα στο σπιτικό μας
  Καλό απόγευμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι πανέμορφα κάδρα Μαρια μου!
  Υπεροχες οι ιδέες και οι διακοσμιτικές προτάσεις σου!
  Μου αρέσει πολυ η τελευταία διακοσμητική πρόταση!
  Καλο βραδυ! Φιλακια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ ωραίες ιδέες!!! Μου αρέσουν πολύ τα παχυφυτα!!! Να είσαι καλά φίλη μου!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μου αρέσει πολύ κι εμένα η ιδέα να ακουμπάμε απλά ένα ωραίο κάδρο επάνω σε μια ραφιέρα. Επίσης μου αρέσει που κρεμάνε τα κάδρα ακριβώς πάνω από την ραφιέρα. Έτσι, στολίζονται ταυτόχρονα και ο τοίχος και η ραφιέρα. Πανέμορφα όλα! Πολλά φιλιά Μαράκι ✿

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου