Μίνιμαλ γραφεία και η διακόσμηση τους!

Μπορεί να μην βρισκόμαστε στην αρχή της σχολικής περιόδου,αλλά το γραφείο στο χώρο του σπιτιού,πάντα  πρέπει να είναι διαθέσιμο.Περισσότερο γι'αυτούς που κάνουν γραφική εργασία ή καθονται αρκετές ώρες στο κομπιούτερ.Προσπάθησα να βρώ απλά ,πρακτικά και εφαρμόσιμα project για όλες τις τσέπες,μιας και  οι καιροί είναι δύσκολοι τώρα.Δείτε τα δύο ξύλινα τρίποδα,που γίνονται η βάση για να στερωθεί η επιφάνεια του ξύλου και να γίνει  ένα απλό και πρακτικό γραφείο.Υπάρχει μια μινιμαλιστική διάθεση στη διακόσμηση αφού τα ξύλα είναι στο φυσικό τους χρώμα ,με πινελιές στο λευκό για να υπάρχει αντίθεση.'Όλα είναι αρμονικά και με μια παιχνιδιάρικη διάθεση στα διακοσμητικά του στοιχεία.

Τα μικρά ραφάκια τοίχου,δίνουν μια πρακτική λύση για αντικείμενα διακοσμητικά αλλά και εξοικονόμηση στον χώρο.
Απέναντι απο το παράθυρο,είναι ένα μικρό γραφείο τοποθετημένο,που λούζεται στο φώς και  αποπνέει μια ηρεμία.'Ετσι  μπορείτε να δουλέψετε με την ησυχία σας.Συμπληρώσετε τα πιο απαραίτητα στοιχεία του γραφείου ,όπως κουτιά για τα χαρτικά σας'η ένα ξύλινο βραχίονα για το κινητό σας..Φυσικά το φωτιστικό είναι απαραίτητο και μια αναπαυτική πολυθρόνα.

Κρατήστε σε μικρό αριθμό,τα διακοσμητικά και δώστε περισσότερο χώρο στην επιφάνεια του γραφείου για να κάνετε καλύτερα τις εργασίες σας.
Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει τάξη,καθαρές επιφάνειες,να τοποθετηθεί στην κατάλληλη θέση ώστε να υπάρχει φυσικό φώς.Και μην ξεχνάτε ότι τα κακτάκια που δεν χρειάζονται πολύ νερό μπορείτε να τα βάλετε σε κάποιο σημείο στη διακόσμηση του γραφείου.
Ιδανικό γραφείο,με μεγάλη επιφάνεια,σας προσφέρει τον χώρο που χρειάζεστε για όλες τις εργασίες της μελέτης η΄κάποια χόμπυ που έχετε..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου