Διακόσμηση με το κίτρινο!

Το κίτρινο είναι ένα ζωντανό χρώμα,ακόμα και στις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα σε χώρους εισόδου,εφόσον θεωρείτε φιλόξενο χρώμα, και γι'αυτό είναι κατάλληλο όχι μόνο για το σαλόνι,ή το υπνοδωμάτιο αλλά για το μπάνιο και την κουζίνα.
Οι αποχρώσεις του κίτρινου ,μπορούν να συνδυαστούν με πολλά άλλα χρώματα,όπως το γκρί ή το μπλέ για μια γλυκιά αντίθεση, το ρόζ αν είναι σε υπνοδωμάτιο,πράσινο ή φούξια για παιχνιδιάρικο και funky αποτέλεσμα.Το κίτρινο σαν χρώμα δεν πρέπει να καλύψει τα πάντα αλλά να δώσετε τις ανάλογες πινελιές στο χώρο για ένα ιδανικό αποτέλεσμα.


Αν η επιλογή σας με το κίτρινο έχει να κάνει με μεγάλες επιφάνειες όπως να βάψετε έναν τοίχο ή με μια κίτρινη κουρτίνα, τότε συνδυάστε το με έπιπλα σε λευκό και πάλ χρώματα στο ταβάνι και κουφώματα. Οπωσδήποτε προσθέστε αντικείμενα ή διακοσμητικά σε floral μοτίβο. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.Η όλη τέχνη στη διακόσμηση με κίτρινο έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την απόχρωση και το μέτρο το οποίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

 Σε περίπτωση που τα έπιπλά σας είναι σε κίτρινη απόχρωση, το γκρι μπορεί να γίνει το ιδανικό φόντο σε οποιαδήποτε απόχρωσή του. Το μόνο που θα πρέπει να αποφασίσετε είναι η ένταση που θέλετε να βγάζει στο χώρο.


Σχόλια

 1. Αντί να αρχίσω να γράφω ποια από τα παραπάνω αντικείμενα μου άρεσαν και καταλήξει σχόλιο-σεντόνι, θα αρκεστώ σε μία καλημέρα :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κοίτα το κίτρινο! και δεν του το είχα! Η συρταριέρα είναι μούρλια! Καλή εβδομάδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το κίτρινο -κίτρινο με απωθεί αλλά στις πιο απαλές του αποχρώσεις το βρίσκω πολύ καλή ιδέα για να διακοσμήσης ένα δωμάτιο ή να προσθέσεις πινελιές...καλή εβδομάδα Χριστίνα μου!

   Διαγραφή
 3. Και απο εμένα Δήμητρα την καλημέρα μου και καλή συνέχεια σ'ότι και αν κάνεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μόλις πρότεινα στη Δήμητρα το κίτρινο σα χρώμα για το τρόλε'ι' της.Φωτεινό χρώμα κι ''ανοιχτόκαρδο''.Στο σπίτι μου το έχω συνδυάσει με το θαλασσί.Καλή εβδομάδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αλέκα μου το κίτρινο χρώμα είναι φωτεινό και ταιριάζει με πολλά χρώματα ,ιδιαίτερα στις παλ αποχρώσεις του το βρίσκω ιδανικό για να βαφτούνε μικροέπιπλα....όσο για το συνδυασμό με το θαλασσί είναι καλόγουστο και φέρνει τον αέρα του καλοκαιριού.....φιλάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου