Βρεφικά δωμάτια με Στυλ και άποψη για τα αγοράκια σας!

Δείτε 8 διαφορετικές διακοσμητικές προτάσεις για το βρεφικό δωμάτιο του παιδιού σας....Η διακόσμηση με αστέρια είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα για το παιδικό δωμάτιο.
Σας έφτιαξα λοιπόν ένα designboard για τα αστεράκια,  μια πρόταση διακόσμησης που αναφέρει 3 διαφορετικά αντικείμενα. Η βρεφική κούνια μπορεί να αντικατασταθεί από ένα παιδικό κρεβατάκι, εφόσων το δωμάτιο αφορά ένα μεγαλύτερο παιδί.Ένα σύνχρονο και διαχρονικό δωμάτιο που θα ακολουθεί το παιδί σας σε όλες τις φάσεις της ζωής του, αφού τα αστέρια λάμπουν για πάντα.
Σίγουρα όταν πρόκειται για την διακόσμηση ενός βρεφικού δωματίου κοιτάμε και την λειτουργικότητα του χώρου,τα φωτιστικά με τα λευκά καπέλα θα ταιριάξουν εύκολα στον χώρο,συνδυάζοντας με διακοσμητικά  μαξιλαράκια και καλάθια με φυσική πλέξη και επένδυση για τα μικροαντικείμενα του μωρού σας!
Σχόλια

 1. Θα με κάνεις να κάνω παιδί βρε Μαράκι, για να διακοσμώ δωμάτια!Χαχαχα φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί όχι;τα μωράκια φέρνουν πολλά και δυνατά συναισθήματα ανάμεσα στο ζευγάρι...κάνε την αρχή και θα το διακοσμήσουμε μαζί το δωμάτιο......φιλιά και απο εμένα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το ότι λατρεύω τα παιδικά δωμάτια που δεν είναι διακοσμημένα "παιδικά" νομίζω πως το έχεις ήδη καταλάβει! Υπέροχες οι προτάσεις σου Μαρία. Πολλά φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλημέρα Δήμητρα και εγώ πιστεύω ότι το πολύ "μπεμπέ στυλ διακόσμησης στο παιδικό δωμάτιο έχει πλέον ξεπεραστεί ....όλο και περισσότερες νέες μανούλες αναζητούν ουδέτερα χρώματα...φιλιά και απο εμένα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εγώ το σχολίασα και σε προηγούμενη ανάρτηση σου για παιδικά δωμάτια πως τα γήινα χρώματα που δεν προσδιορίζουν άμεσα του ενοίκου του δωματίου, ίσως μια μικρή πινελιά σου δίνει στίγμα, τα λατρεύω... Και επειδή ο γιός μου έχει βαλθεί να με κάνει νέα γιαγιά για αγοράκι οι προτάσεις σου με βρίσκουν κάτι παραπάνω από σύμφωνη. Εννοείται πως θα διακοσμήσω εγώ το δωμάτιο του εγγονιού όποτε έρθει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου