Οργανώνω και αποθηκεύω τα ρούχα μου!

Σε περίπτωση που το υπνοδωμάτιο σας δεν έχει ντουλάπα, δημιουργείστε τη δική σας είτε μέσα στο χώρο που κοιμόσαστε είτε σε κάποιο άλλο δωμάτιο. Πώς; Διαλέξτε το σημείο που θέλετε, έπειτα προμηθευτείτε ράφια και κρεμάστρες (σε εξειδικευμένα καταστήματα θα βρείτε εξαρτήματα κατάλληλα για τέτοιου είδους κατασκευές), βιδώστε στον τοίχο σε σημεία που εξυπηρετούν και διαμορφώστε το σχέδιο της ντουλάπας. Συμπληρώστε στο κάτω μέρος με συρταριέρες και παπουτσοθήκες
Κουτιά αποθήκευσης: πολύ χρήσιμα για να αποθηκεύσουμε ρούχα ανά εποχή και έτσι να γλυτώσουμε χώρο-μπαίνουν εύκολα σε κάποιο ράφι μέσα στη ντουλάπα ή κάτω από το κρεβάτι. Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα μεγέθη και υλικά: πλαστικά, υφασμάτινα, ξύλινα.
Ομαδοποιήστε τα πράγματα σας μέσα στη ντουλάπα! Παλτό, σακάκια, παντελόνια, φούστες, μπλούζες, παπούτσια, τσάντες. Μπορείτε άμα θέλετε και ανά χρώμα, για να κάνετε πιο εύκολα συνδυασμούς όταν ντύνεστε. Το σημαντικό είναι όταν βάζουμε κάτι μέσα στη ντουλάπα, να είναι στην ίδια θέση κάθε φορά για να μπορούμε να την  συντηρήσουμε σε μια τάξη.

Σχόλια

  1. Αυτό το θέμα με τις ντουλάπες είναι ο εφιάλτης της κάθε νοικοκυράς. Όσες και να έχεις πάντα θες και άλλες!Πάντως πολύ θα ήθελα να είχα στο σπίτι μου το δωμάτιο ντουλάπα που μας δείχνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα...όταν φτάσεις στο σημείο της οργάνωσης στο χώρο σου όσο μικρός και αν είναι το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι ένα καλό ξεκαθάρισμα στα ρούχα σου...τι σου κάνει ,τι είναι παλιό κ.τ.λπ ετσι δεν σου μένει παρά να αγοράσεις ειδικές συσκευασίες αποθήκευσης(αυτέσ που βγάζεις τον αέρα),έτσι εξοικονομείς περισσότερο χώρο και αρχίζεις την αποθήκευση....αν πάλι εχεις κάποιο μικρό χώρο μπορείς να τον μετατρέψεις σε ντουλάπα ανοιχτή,τοποθεντώντας ράφια στους τοίχουςανάλογα με το ύψος και το πλάτος....κάπως έτσι έχω φτιάξει και εγώ ενα μικρό χώρο αποθήκης σε ντουλάπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου