Αρμονία με φυσικά χρώματα!

Ακολουθήστε γήινους χρωματισμούς
Η διακόσμηση σχετίζεται με φυσικά χρώματα,  όπως λευκό, γκρί, μπεζ, αποχρώσεις του καφέ, που έχουν τη δύναμη να προκαλέσουν μια αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η χρωματική αρμονία μεταξύ των διάφορων στοιχείων είναι πολύ σημαντική, καθώς και η οπτική συνέχεια μεταξύ των τοίχων, της επίπλωσης και των δαπέδων.
Για να προσθέσετε μια "γραμμή" σε ένα μονόχρωμο δωμάτιο, μπορείτε πάντα να επιλέξετε να συνδυάσετε ένα κυρίαρχο χρώμα που ταιριάζει με τα αντικείμενα και τις υφές όπως το λευκό, το μπεζ ή το χρυσό. Για να δημιουργήσετε ποικιλομορφία συνδυάστε δύο χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους ή παίξτε με τους τόνους από το αγαπημένο σας χρώμα.
 Σκούρα καφέ έπιπλα,  μπορούν  να αξιοποιηθούν για να αποδώσουν την κομψότητα της διακόσμησης σε καφέ τόνους, υπογραμμίζοντας το καφέ θέμα ενός υπνοδωματίου. Καλό είναι ωστόσο να συνδυάζονται και με ορισμένα κομμάτια σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις, έτσι ώστε να μην κάνουν το ύφος του χώρου πολύ βαρύ. 
....αξίζει να αναφέρουμε πως το καφέ αποτελεί αγαπημένη επιλογή, κατάλληλη για όλα τα δωμάτια του σπιτιού: από το καθιστικό,την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα, έως και το μπάνιο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε τόσες παραλλαγές, ώστε ακόμα και αν το εφαρμόσετε σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, καθένα από αυτά να μπορεί να έχει ένα τελείως διαφορετικό στιλ και ύφος!Σχόλια