Η άνεση της σίγουρης ομορφιάς στο σπίτι σας με απαλά χρώματα!

Με το που μπαίνεις στην είσοδο ενός σπιτιού αποκρυσταλλώνεις και την εντύπωση που θα σου δώσει η υπόλοιπη κατοικία....
Τα σπίτια που διαθέτουν σκάλα που χωρίζει το χώρο σε δύο επίπεδα,εχουν αίγλη και άλλη αισθητική.Αναλόγως λοιπόν με το υπόλοιπο στυλ του σπιτιού θα προσαρμοστεί και το design της σκάλας.
Οι κατάλληλες απαλές αποχρώσεις, οι σωστές επιλογές επίπλων  μπορούν να δημιουργήσουν έναν χώρο με μοντέρνα διακόσμηση που αποπνέει ηρεμία.
Σκούρο ξύλο για νεοκλασσική διακόσμηση, στο φυσικό του χρώμα για μοντέρνα αισθητική . Μπορείτε επίσης να δώσετε χαρακτήρα στη τραπεζαρία σας με τις καρέκλες που θα επιλέξετε.
Ενας καθρέπτης σε κατάλληλη θέση μπορεί να αποτελέσει τον κεντρικό σημείο ενός χώρου και να δέσει ολα του τα στοιχεία αρκεί το σχήμα και η κορνίζα του να συνδυάζεται αρμονικά
Ένα όμορφα διακοσμημένο και φιλόξενο υπνοδωμάτιο είναι ένας προσωπικός χώρος με χαρακτήρα, που μπορείτε να χαλαρώσετε.Προτιμήσετε χρώματα σε ουδέτερους τόνους για περισσότερη γαλήνη!
Διακοσμήστε το χώρο ή τα ντουλάπια της κουζίνας, «αποτυπώνοντας» τις ιδέες σας.
Ο πάγκος αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για την κουζίνα, εφόσον δένει αισθητικά με την συνολική διακόσμηση
Τα έπιπλα μπάνιου, μαζί τους νιπτήρες, είναι ίσως είναι τα κομμάτια που συμμετέχουν περισσότερο στην διακόσμηση του μπάνιου...εδω ξεχωρίζει το στυλ και δίνει έμφαση στο χώρο!


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου