Το υπνοδωμάτιο σας είναι πηγή ενέργειας!

Για να δώσετε πιο εντυπωσιακό τόνο στο δωμάτιο και να μετατρέψετε το κρεβάτι σας σε ένα κεντρικό σημείο που μαγνητίζει το βλέμμα, συμπληρώστε το με ένα πολύ ψηλό κεφαλάρι ντυμένο με ένα μοντέρνο, μονόχρωμο ύφασμα ή άλλο υλικό.Συνδυάστε τα σεντόνια με το κάλυμμα και τα ριχτάρια. Προτιμήστε για βάση λευκά σεντόνια και μαξιλαροθήκες,που ταιριάζουν με όλα, και βάλτε το χρώμα στο κάλυμμα, στα ριχτάρια και τα μαξιλάρια. Αν θέλετε ν ακολουθήσετε τη μόδα, υιοθετήστε την τελευταία τάση με τα μεγάλα μοτίφ λουλουδιών και φύλλων. Φροντίστε να είναι απλή και "ήσυχη" η διακόσμηση στο υπόλοιπο δωμάτιο, ώστε το κρεβάτι να αποτελεί το κύριο σημείο εστίασης της προσοχής.
Φτιάξτε μια γωνιά με καθρέφτη! Οι mirror και οι στιλπνές επιφάνειες είναι η τελευταία λέξη της μόδας. 
Το τέλειο κρεβάτι. Αυτό είναι κάτι, που δύσκολα μπορεί να μας βοηθήσει κάποιος για το ποιος τύπος κρεβατιού είναι ο καλύτερος, δεδομένου ότι είναι πραγματικά μια προσωπική επιλογή, που έχει να κάνει τόσο με την αισθητική όσο και την άνεση.
Το πιο βασικό όμως είναι το στρώμα και δεν θα πρέπει να κάνουμε «οικονομία», εάν αποφασίσουμε να χρησιμοποιήσουμε ένα στρώμα καλής ποιότητας.  Πρέπει να είναι αρκετά σταθερό για να υποστηρίζει το σώμα μας αλλά όχι πάρα πολύ σκληρό ώστε να πονάμε.
Κάντε το δωμάτιο πιο ρομαντικό με έναν ουρανό επάνω από το κρεβάτι!


Σχόλια