Με ρόζ πινελιές

Φρέσκιες και ανοιξιάτικες ιδέες για να δώσετε χρώμα στο χώρο σας.Μαξιλαράκια με ρόζ πινελιές θα δώσουν ενα ξεχωριστό ύφος στο καθιστικό σας. 


Ενα στιλάτο ανακλιντρο θα διακοσμήσει το χώρο και  το ρόζ χρώμα θα επιβληθεί ακόμα μια φορά ,δίνοντας την αίσθηση  της κομψότητας.
Ο χώρος του καθιστικού μπορεί επίσης να εμπνευστεί από τον συνδυασμό Ρόζ- μαύρου και με την επιλογή επίπλων και υφασμάτων να μεταμορφωθεί σε μοντέρνο και στιλάτο.
..
 Το δροσερό και αναζωογονητικό χρώμα του Ρόζ  μπορεί να αποτελέσει βασικό συστατικό της πετυχημένης στιλιστικής αισθητικής ενός χώρου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο στρογγυλός καθρέπτης, καθώς οι καμπύλες και τα στρογγυλευμένα σχήματα προσδίδουν σε ένα χώρο μια χαλαρωτική  αίσθηση «αγκαλιάς»
Μπορεί το λευκό χρώμα να είναι εκείνο που συνδυάζεται με όλα τα υπόλοιπα εύκολα και αρμονικά, αλλά το πλήθος των συνδυασμών του Ρόζ χρώματος, είναι αυτό που θα μας προσφέρει περισσότερο έντονο και ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα. 
Το Ρόζ δίνει έμφαση στο αναζωογονητικό ύφος και την ευχάριστη  διάθεση της διακόσμησης, όταν χρησιμοποιείται σε βασικά ή βοηθητικά έπιπλά ενός χώρου.
Μια όμορφη πρόταση είναι να διαλέξετε  για το  καθιστικό σας,μια πολυθρόνα σε χρώμα παιχνιδιάρικο ρόζ και δημιουργήστε αντιθέσεις  με τα υπόλοιπα έπιπλα, τα φωτιστικά και τα διάφορα διακοσμητικά του χώρου.
Το Ρόζ είναι συνήθως από τα πρώτα χρώματα που αγαπήσαμε ως παιδιά και εξακολουθεί να μας αποδεικνύει ότι η παρουσία του γύρω μας, τροφοδοτεί τη θετική μας ενέργεια και τη διάθεσή μας για ευχάριστους πειραματισμούς στη διακόσμηση του σπιτιού μας
Το απαλό και χαλαρωτικό χρώμα του Ρόζ, αποτελεί ενα ενδιαφέρον στοιχείο ακόμα και σε χώρους οπως είναι η κουζίνα.Ναι μπορούμε και εδω να αφήσουμε να κυριαρχήσει το Ρόζ σε αντίθεση με το κίτρινο χρώμα του τοίχου.

Σχόλια